Boerderijwinkel
Belangrijke cookie melding
In de tuin van De Golden Raand staat een sfeervolle boerderijwinkel met een mooi terras. In de winkel verkopen we groenten, kaas, eigengemaakte vruchtensappen en jam, wijn, gekloofd hout en geperste kartonnen blokken voor de open haard.
Ook stellen we cadeaupakketten samen van luxe- en streekproducten. Sommige producten in de winkel zijn het resultaat van één van de creatieve workshops die op de Golden Raand of de Oude Nadorst worden georganiseerd.

Het terras biedt een prima gelegenheid voor een kopje koffie of een ijsje tijdens een fietstocht op een mooie zomermiddag (of voor een uitpufmoment tijdens een herfstige fietstocht met tegenwind natuurlijk…).

Sinds februari 2015 hebben wij ook een koffie- / theeschenkerij en cadeauwinkel in Bedum: de Koffieleut. Hier kunt u terecht voor een lekker kopje koffie, cappuccino of chai latte. Ook schenken we 30 soorten thee en kunt u deze meenemen naar huis. Naast deze activiteiten is De Koffieleut een inbrengwinkel voor tweede hands boeken. U brengt uw boeken, bepaalt zelf de prijs en wij verkopen het voor u!!
BW005
BW003
BW001