VCA cursus
Belangrijke cookie melding
Op 25 mei is van 14 tot 16 uur weer het schaapscheerdersfeest bij onze werklocatie De Beestenborg. Kinderactiviteiten, schapen scheren, ijs, plantjes en nog veel meer!!!
Op 1 juni openen we de deuren van De Koffieleut op Grotestraat 30 in Bedum. Na 4 jaar een prachtige plek te hebben gehad op nummer 15 A gaan we verhuizen!! En het wordt mooi!! Heel mooi.... Kom vooral langs!!
Op 11 mei organiseren wij weer onze gezellige voorjaarsmarkt. Een dag vol muziek, heel veel plantjes, boerderijwinkel, kinderactviteiten, lekker eten en drinken en natuurlijk is onze IJsboerderij open!! Van 11 - 16 uur is iedereen welkom! Wolddijk 65, Noordwolde Gn.
Op 24 mei openen we onze hernieuwde locatie het Hertenkamp Bedum. Om 13.15 uur zal wethouder Kristel Rutgers op ludieke wijze het Hertenkamp openen waarna er een gezellige open middag is voor kinderen, buurtbewoners en iedereen die maar geinteresseerd is in het Hertenkamp of ons zorgaanbod! Hertenkamp Bedum; een aanwinst in de buurt, in het dorp en voor de mensen van De Golden Raand als werkplek!!
Ieder jaar start in januari/februari in de bossen van Drenthe weer de cursus "Veilig werken met de boomkettingzaag" gegeven worden. Neem contact met ons op!
BW006
KZ002
KL001